Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lubrificanti 77 Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ulei de motor UHPD 10W40
6262
Brand
Butoi de 200 Litrii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Achizitionare  franco depozit Odorheiu Secuiesc, catre destinatar cost de livrare 150 Ron + Tva/butoi prin serviciul CURIER, pretul fiind calculat la cursul valutar BNR la zi.

Uleiul de motor UHPD 10W40 este un ulei de motor "diesel cu performanțe extrem de ridicate" (uhpd), formulat din uleiuri de bază sintetice și aditivi de înaltă calitate.

Uleiul de motor UHPD 10W40    a fost dezvoltat special pentru lubrifierea motoarelor turbo performante cu viteze mari cu standarde de emisii euro I, II, III și IV.

Uleiul de motor UHPD 10W40    este formulat pentru a asigura o lubrifiere optimă în toate condițiile și pentru a permite intervale lungi de schimbare de ulei în conformitate cu recomandările producătorilor.

Uleiul de motor UHPD 10W40 este recomnadat pentru motoarele fără filtre de particule și pentru unele motoare cu sistem EGR. Uleiul de motor UHPD 10W40    de asemenea poate fi folosit în anumite motoare echipate cu catalizatoare SCR NOx (oxizii de azot).

Uleiul de motor UHPD 10W40 poate fi utilizat cu siguranță la toate tipurile de motoare diesel cu conditii de condus severe si de cele fabricate de mercedes benz, volvo și man cu emisii scăzute.

Uleiul de motor UHPD 10W40    reduce depunerile pe piston, protejează împotriva frecării. compoziția lubrifiantului reduce consumul de ulei și contribuie la o bună economisire de motorină.

In caz contrar, dacă recomandările producătorului de piese originale (OEM) nu corespund cu cele din manualul de utilizare consultați dealerul.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura