Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lubrificanti 77 Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ulei de motor SCR 10W40
6386
Brand
77Lubricants
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Achizitionare franco depozit Odorheiu Secuiesc, catre destinatar cost de livrare 150 Ron + Tva/butoi prin serviciul CURIER, pretul fiind calculat la cursul valutar BNR la zi.

Uleiul de motor SCR 10W40 este un un ulei premiu sintetic cu conținut scăzut de SAPS (cenușă sulfat, sulf și fosfor) pentru motoare diesel. Uleiul de motor SCR 10W40 a fost special dezvoltat pentru lubrifierea motoarelor diesel cu filtre de particule sau echipate cu catalizatoare SCR NOx (oxizii de azot).

Uleiul de motor SCR 10W40 este compatibil cu catalizatoare utilizat în vehiculele moderne care necesită un ulei de motor care corespunde limitelor SAPS (cenușă sulfat, sulf și fosfor).

Uleiul de motor SCR 10W40 îndeplinește cele mai noi specificații din industrie al producătorilor de piese originale, si de utilaje grele pentru motoarele Euro IV și V echipate cu catalizatoare.

Uleiul de motor SCR 10W40 menține curățenia motorului si previne fricțiunea, minimalizează uzura motorului prin controlul excelent de formare a particulelor funingine și oferă intervale lungi la schimb de ulei.

Uleiul de motor SCR 10W40 este recomandat pentru motoarele diesel Euro IV și V și standardelor de emisie anterioare și este compatibil cu motoare echipate cu sistem EGR (recirculare a gazelor de eșapament) cu sau fără filtru de particule și pentru motoare cu catalizatoare SCR.

Uleiul de motor SCR 10W40 este potrivit pentru motoare diesel propulsate cu motorină cu conținut redus de sulf (max. 50 ppm).

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura