Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lubrificanti 77 Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ulei motor HDX 15W-40
49168
Brand
77Lubricants
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Achizitionare  franco depozit Odorheiu Secuiesc, catre destinatar cost de livrare 150 Ron + Tva/butoi prin serviciul CURIER, pretul fiind calculat la cursul valutar BNR la zi.

Uleiul de motor HDX 15W40 este un ulei de motor semi sintetic ”diesel cu performanțe extrem de ridicate”  (SHPD) oferind performanțe superioare motoarelor turbo performante cu viteze mari de exploatare sub condiții severe (grele).

Uleiul de motor HDX 15W40 este un ulei formulat din materii prime minerale și sintetice cu aditivi atent selecționate, oferind excelente performanțe detergente, dispersante și anti-uzură.

Uleiul de motor  HDX 15W40 a fost special formulat pentru a asigura durabilitate motoarelor dotate cu sistem EGR (recirculare a gazelor de eșapament).

Uleiul de motor  HDX 15W40 depășește cerințele marilor producători europeni de utilaje cu functionare in conditi severe (grele), la intervalele de schimb ulei și limite de emisii Europene stricte.

Uleiul de motor  HDX 15W40 reduce depunerile pe piston, protejează împotriva frecării, reduce consumul de ulei și oferă intervale lungi de schimbare de ulei.

Uleiul de motor  HDX 15W40 este recomandat pentru motoarele diesel cu emisii scăzute, dotate cu  sistem EGR (recirculare a gazelor de eșapament) care corespund standardelor de emisii euro IV.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura